WEBINAR & LIVE STREAMING​


Breng uw boodschap remote naar het grote publiek.
Vanuit uw kantoor, ergens onderweg of vanuit onze studio kunnen wij livestreamen naar de hele wereld!


Neem contact op met ons

Recap of 2022

Kijk hiernaast een kleine greep uit 2022!

live streamen met impact


Een interne mededeling binnen uw bedrijf, een CEO update, een product lancering naar het grote publiek of perslancering onder embargo? 

Hovection denkt mee en faciliteert van de camera regie, visuele look en feel tot aankleding van de set waarin u zich bevindt. Zo kan u met stijl uw boodschap de wereld in sturen. 


Fall in love with our features

Real time stats

U kan kijken hoeveel of wie er allemaal deelneemt aan de stream. Zo heeft u een idee of u uw doelpubliek bereikt heeft en wat u nog kan verbeteren in toekomstige streams.

Amazingly responsive

Op bijna elk platform en eender welk toestel kan iedereen mee volgen. Zowel live als on demand nadien als zij niet hebben kunnen deelnemen aan het live gebeuren.

Interactie

Gebruik van interactie met de kijkers zorgt voor meer betrokkenheid. Alsook zorgt dit ervoor dat kijkers langer geboeid zullen blijven en ook langer blijven kijken. Omdat er interactie van hen wordt verwacht op onopgegeven tijdstippen kunnen zij de stream niet op de achtergrond opzetten maar worden verplicht om hem ook aandachtig te volgen.Zo kan u een survey op het einde toevoegen om te controleren of de kijker daadwerkelijk alles heeft gevolgd en begrepen.

Online inbellers

Door de covid pandemie is de trend ontstaan dat mensen vanuit hun home office remote kunnen inbellen. Door deze werkwijze kunnen mensen van over heel de wereld inbellen via ons systeem en zo live interactie met elkaar hebben.

Multilingual & translatable

Zijn er meerdere talen nodig, ook hier kan u kiezen voor een tolk of ondertiteling van uw content.

Side by side

Heeft u veel powerpointslides te tonen, ook hier werken wij met een picture in picture of side - by - side stream. Welke de slides analyseert en nadien zelfs als thumbnails en rich media toont. Zo kan de kijker doorklikken in de slides en de video volgt automatisch mee.